Servicii SEO on site

1.200 lei TVA inclus

Serviciile SEO on site însumează totalitatea acţiunilor de optimizare aduse site-ului, codului sursă, structurii şi conţinutului. Finnd un serviciu de tip on-site, interventia facandu-se direct pe codul care genereaza site-ul, NU este necesara plata unui abonament. În acest serviciu este inclusă înregistrarea în Google Analytics, Google Search Console și în Bing Webmaster Tools.
Pachetul Bază asigură SEO pentru maxim 10 pagini: cercetarea cuvintelor și expresiilor cheie și distribuția lor, optimizare semantică H1, H2 și H3, meta title, meta description, imagini (ALT si TITLE), link-uri (TITLE), managementul erorilor; link-urile 404, tag-urile title duplicate. În functie de nevoile site-ului dvs, mai jos puteţi alege și upgrade către pachete mai avansate .

Descriere

Prețul pachetului este corespunzator nivelului de SEO ales (pentru fiecare pagină care depaseste oferta nivelului de SEO ales, se va factura suplimentar suma de 50 lei).

Timp de realizare: 5 zile

Timpul de realizare este exprimat în zile lucrătoare şi se măsoară din momentul confirmării plăţii şi al recepţiei materialelor necesare (texte, cuvinte/expresii cheie…)

Serviciile SEO on site însumează totalitatea acţiunilor de optimizare aduse site-ului, codului sursă, structurii şi conţinutului.
Aceste servicii nu trebuiesc executate lunar ci este suficient să fie executate la perioade lungi de timp sau atunci când apar modificări majore în structura site-ului (înlocuire platformă, înlocuire template, modificări majore de conţinut).

Pentru a creea relevanţă între conţinutul paginii şi cuvintele cheie care o definesc, se modifică tagurile meta, structura informaţională a site-ului, cantitatea şi calitatea link-urilor, imaginile, textul paginii care trebuie să fie SEO friendly. De asemenea se modifică structura URL-urilor folosind metode specifice de rescriere, metode care sunt prietenoase motoarelor de căutare. Modificările SEO on site implică modificarea codului sursă a fiecărei pagini din website.

[tabs direction=”left” tab1=”Optimizarea Titlului” tab2=”Optimizarea Meta Tag-urilor” tab3=”Optimizarea heading-urilor h1, h2, h3″ tab4=”Optimizarea conținutului” tab5=”Optimizarea structurii linkurilor” tab6=”Optimizarea imaginilor”]

Optimizarea Titlului

Optimizarea titlului se refera la titlul care apare în motorul de cautare și în tab-ul browserului, nu la titlul articolului – textul care apare cu un font de o mărime mai mare pe pagină, desi acestea ar trebui să fie similare sau chiar identice. Titlul se editează în codul HTML între tag-urile < title >
Ce trebuie să conțină titlul?
Dacă este prima pagină a site-ului, acesta va putea să fie ca unul din următoarele modele:
Afacerea mea – scurtă descriere/slogan
Afacerea mea – Frază cheie principală
Frază cheie principală – Numele afacerii mele
Frază cheie principală – Numele site-ului
Dacă este una din paginile interne, aceasta poate să aiba titlul de tipul:
Nume pagină sau Nume articol – Nume site sau Nume afacere
Unde apare titlul?
Titlul oricarei pagini a unui site va aparea în Google imediat ce site-ul și paginile interne ale acestuia au fost indexate.
Chiar dacă titlul nu este optimizat în codul paginii, Google îl va prelua așa cum este! Este important ca titlurile paginilor să fie unice pentru toate paginile în parte și să descrie cât mai bine acea pagina în maxim 70 de caractere.

Optimizarea Meta Tag-urilor

Tag-urile meta sunt pozitionate între <head> și </head>, undeva după <title>. Aceste tag-uri se pun în codul sursă al paginii și nu sunt vizibile pentru utilizator, ci doar pentru motoarele de cautare care pot găsi relevante valorile acestora. Cel mai important tag este description – 155 de caractere care vor fi indexate de motorul de cautare (Google); încercați să descrieți cât mai bine pagina respectivă și faceți mesajul cât mai atrăgător. Un exemplu de cod este următorul: Dacă în descrierea paginii ați plasat cuvinte pe care oamenii le vor cauta, Google chiar va îngroșa acele cuvinte. Valabil și pentru titlul paginii.
Alte tag-uri folositoare sunt urmatoarele:
author – cine este autorul paginii?
keywords – cuvintele cheie ale paginii respective (important pentru alte motoare de căutare în afară de Google)
robots – doriți ca o pagină să nu fie indexată?
content-type – tipul caracterelor de pe o pagină (este recomandat formatul UTF-8)
content-language – limba în care este scrisă pagina
Tot în head-ul paginii mai avem linkul canonical al paginii, care spune motorului de căutare care este adresa paginii – folositor pentru magazinele online care au pagini diferite cu același conținut.

Optimizarea heading-urilor h1, h2, h3

Primul heading (<h1>titlu</h1>) trebuie neapărat să fie cu titlul paginii respective. O greșeală pe care mulți o fac este că primul heading să fie titlul site-ului și să aibă link pe el către homepage-ul site-ului. Următoarele heading-uri ar trebui puse pe subtitlurile acelei pagini, dacă există. Un articol structurat SEO ar putea arăta cam așa:

<h1>Titlu principal</h1>
conținut conținut conținut…

<h2>Titlu secundar 1</h2>
conținut conținut conținut…

<h2>Titlu secundar 2</h2>
conținut conținut conținut…

<h3>Titlu secundar 3</h3>
conținut conținut conținut…

Optimizarea conținutului

Dacă aveți un articol lung, el nu poate fi afișat într-un singur paragraf. Este recomandat să avem mai multe paragrafe legate între ele, fiecare paragraf să aibă câte un subtitlu (dacă e posibil).

Asupra textului se aplică reguli de copywriting și nu în ultimul rând se recomandă folosirea sinonimelor!

Este important să obținem o densitate a cuvintelor cheie bună și să introducem și cuvinte cheie lungi (Long Tail Keywords), adică acele cuvinte, fraze mai bine zis, pe care cineva este posibil să le introducă în motorul de căutare. Aceste cuvinte cheie pot urca site-ul dvs. mult mai repede în căutari și vor îmbunătăți traficul cu useri targetați.

Exemple de Long Tail Keywords:

  • cum construiesc un foișor? // în loc de „foișor”
  • cât costă un site? // în loc de „site”
  • vreau concediu la mare în această vară // în loc de „concediu la mare”
  • telefon smartphone cu android // în loc de „smartphone”, mult mai specific pentru cele cu android.

Optimizarea structurii linkurilor

]Este important ca paginile unui site să aibă o oarecare structură, iar cele similare să fie legate între ele (grupate pe categorii). Este important să avem o harta a site-ului (sitemap), atât una creată pentru motoarele de căutare (de tipul XML) cât și una vizibilă pentru oameni, care să îi ajute să navigheze mai ușor prin site-ul dvs.
Linkurile către o altă pagină pot avea următoarea formă:

<a href=”alta_pagina.php” title=”titlul paginii respective”>Titlul paginii respective</a>
Puteți folosi de asemenea și breadcrumbs

Optimizarea imaginilor

O imagine valorează cât 1000 de cuvinte? Poate fi adevărat, însă nu în SEO. Totuși, Google știe când aveți imagini pe site și încearcă să înțeleagă despre ce este vorba în imaginile dumneavoastră. Puteți avea multe imagini descriptive pe site, însă acestea trebuiesc optimizate!
O imagine optimizată are codul următor:
<img src=”url_imagine.jpg” title=”titlu imagine – despre ce este?” alt=”text descriptiv în cazul în care nu se va mai încărca” width=”lațime” height=”înălțime” />

Numele imaginii este de asemenea FOARTE important. Spre exemplu, o imagine denumita telefon_iphone6_plus.jpg este mult mai optimizată decât una cu numele DSC12345.jpg, chiar dacă ambele pot avea același „conținut” în ele.
Imaginile sunt indexate de către motoarele de căutare și pot apărea în rezultatele pentru imagini.
Linkurile plasate pe imagini optimizate sunt la fel de important ca și linkurile puse pe text și deci trebuiesc tratate asemănător.

Informații suplimentare

Nivel SEO

baza, mediu, avansat

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Servicii SEO on site”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top