Referinţe de la clienții noștri

Un mare mulţumesc !

Thierry

Eu sunt consultant în comunicare şi uneori sunt obligat să instalez pentru clienţii mei site-uri realizate în Joomla, WordPress, PrestaShop sau alte platforme astfel încît clienţii mei să poată lucra independent la actualizarea site-urilor lor. Am descoperit SiteXdesign, am cumpărat un template şi nu am reuşit decît o instalare parţială (erau noţiuni noi pentru mine) aşa că am apelat la suportul tehnic. Vreau să mulţumesc pe această cale lui Nicu Barbu pentru viteza sa de reacţie şi pentru răbdarea de care a dat dovadă. În cîteva ore de la trimiterea cererii de asistenţă tehnică, el a rezolvat toate problemele site-ului meu. Un mare mulţumesc, în aceste vremuri în care serviciile post-vânzare nu prea mai există, m-ai surprins plăcut şi am dorit mult să-ţi scriu acest testimonial.

Thierry C

Noi recomandăm călduros serviciile lor!

Jonathan

Întreaga agenţie L’agence Web este extrem de satisfăcută de serviciile propuse de SiteXdesign, atât din punct de vedere calitativ cât şi din punct de vedere al eficacităţii. Şeful lor de proiect este mereu disponibil şi a răspuns mereu la orice problema ivită. Noi recomandăm călduros serviciile lor!

Jonathan H.

Preţuri rezonabile şi un rezultat performant

Suos

Un mare MULŢUMESC lui Nicu pentru fantastica muncă depusă. Eu primesc cu regularitate complimente pentru aspectul şi funcţionalitatea site-ului nostru MagicGlass, meritul revenind în principal ajutorului dat de Nicu. Cu cunoştinţele sale, sfaturile corecte şi o reactivitate ireproşabilă, servicul clienţi al SiteXdesign este cu adevărat impecabil. În plus, munca sa pentru optimizarea şi promovarea site-ului a fost la fel de remarcabilă. Cu preţuri foarte rezonabile şi un rezultat atât de performant, eu nu pot decât să recomand 100% site-ul SiteXdesign!

Samphy S.

O soluţie viabilă pentru oricine interesat să înceapă dezvoltarea unei afaceri pe internet

Decorias

După o experienţă foarte neplăcută cu o firma ce dezvoltă site-uri web şi magazine on-line, am intrat în posesia unui webshop ce nu funcţiona în parametri. Am solicitat „colaboratorilor” care au creat site-ul, să ne remedieze neajunsurile semnalate. Am avut neplăcuta surpriză să constatăm că după ce şi-au încasat banii, nu au mai răspuns solicitărilor noastre, fie ele telefonice sau prin e-mail. Am căutat o soluţie de remediere a problemelor semnalate la diverse alte companii, care ne-au oferit soluţii la preţuri mult peste posibilităţile unei companii „start-up”. Într-un final, am reuşit să luăm legătură cu dl. Nicu Barbu de la SiteXdesign, care, pentru o sumă modică, ne-a modificat site-ul în mod radical, într-un timp record. Am constatat că există şi companii care îşi respectă clienţii în termeni de durata a execuţiei comenzii, nu doar firme care amână la nesfârşit finalizarea unui proiect. Deşi nu ne-am cunoscut în mod direct cu dl. Barbu, am întâlnit un om pasionat de meseria sa, şi dedicat creării unei afaceri în care clientul să fie întotdeauna mulţumit. Recomandăm SiteXdesign ca un partener foarte serios, profesionist, care îşi ajută cu sfaturi extrem de utile clienţii, a căror cunoşţinte în domeniu se limitează la stadiul de simplu utilizator. Considerăm că SiteXdesign reprezintă o soluţie viabilă pentru orice companie şi/sau persoană fizică care este interesată să înceapă dezvoltarea unei afaceri, inclusiv pe internet. Prin promtitudinea sa, SiteXdesign se dovedeşte a fi un partener viabil căruia nu vom ezită să îi solicităm expertiza în domeniu pentru proiectele noastre viitoare.

Alina C.

Eu recomand cu adevărat acest site

Nomade Berbere

Calitatea serviciilor furnizate de SiteXdesign este cu adevărat impresionantă. Chiar înainte de Crăciun, eu am cumpărat un template Joomla şi mi-am dat seama că nu ştiu multe despre această platformă. Am apelat apoi la serviciul de instalare şi chiar în aceeaşi zi site-ul era online. Ei au răspuns la toate întrebările mele cu aceeaşi rapiditate. Acum eu pot să mă concentrez asupra conţinutului site-ului fără să am grija problemelor tehnice. Acest suport tehnic este cu adevărat preţios şi asta datorită competenţei profesionale a lui Nicu Barbu. Site-ul meu este acum public şi am deja retur-uri pozitive. Eu recomand cu adevărat acest site tuturor persoanelor care doresc să obţină o prezenţă pe internet.

Brigitte D.

Profesioniști 100%, recomand cu plăcere!

Esente de lux

Într-adevăr profesionist, de a lungul timpului am dat doar de persoane care trăgeau doar pielea de pe tine iar în rest nu prea aveau habar. SiteXdesign m-a ajutat mereu rapid la orice problemă. Sunt foarte mulţumit. Profesioniști 100%, recomand cu plăcere!

Dumitru B.

Eu recomand SiteXdesign tuturor celor care doresc să se extindă

Boulangerie Lieval

Neştiind prea multe despre web, am vrut să dezvoltăm afacerea noastră de panificaţie pe internet şi din fericire am ales SiteXdesign. Preţul imbatabil, grafica de calitate, foarte mult ajutor pentru asistenţă tehnică (trebuie să încercaţi să lucraţi cu dl. Nicu, este cel mai bun),  am fost ajutat de la început până la sfârşit, profesionalism adevărat. Eu recomand SiteXdesign tuturor celor care doresc să se extindă că mine 🙂 Succes în continuare sitexdesign.ro!

Lieval J.

Vă mulţumesc foarte mult!

Cycles Guedon

Tocmai am terminat primul meu site Joomla şi niciodată nu aş fi reuşit singură! La fiecare etapă mică sau mare am întâmpinat greutăţi, SiteXdesign m-a ajutat foarte repede şi într-un mod foarte agreabil. Mereu cu entuziasm şi simpatie. Ei nu au încercat doar să rezolve problemele mele dar şi-au făcut timp pentru a-mi explică funcţionalităţile pe care nu ştiam să le folosesc. Ei au o foarte bună experienţă şi îi recomand. Nu ezitaţi să cumpăraţi pachete complete, site-ul dvs. va fi online în cîteva ore! Vă mulţumesc foarte mult!

Marion D.