Referinţe

Tocmai am terminat primul meu site Joomla şi niciodată nu aş fi reuşit singură! La fiecare etapă mică sau mare am întâmpinat greutăţi, Nicu m-a ajutat foarte repede şi într-un mod foarte agreabil. Mereu cu entuziasm şi simpatie. El nu a încercat numai să rezolve problemele mele dar şi-a făcut timp pentru a-mi explică funcţionalităţile pe care nu ştiam să le folosesc. El are o foarte bună experienţă şi îl recomand. Nu ezitaţi să cumpăraţi pachete complete, site-ul dvs. va fi online în cîteva ore! Va mulţumesc foarte mult!

Cycles D. Guedon
5 (100%) 6 votes

Marion D., Franţa
http://cyclesdguedon.com/

Neştiind prea multe despre web, am vrut să dezvoltăm afacerea noastră de panificaţie pe internet şi din fericire am ales Sitex Design. Preţul imbatabil, grafică de calitate, foarte mult ajutor pentru asistenţă tehnică (trebuie să încercaţi să lucraţi cu dl. Nicu, este cel mai bun), am fost ajutat de la început până la sfârşit, profesionalism adevărat. Eu recomand Sitex Design tuturor celor care doresc să se extindă ca mine 🙂 Succes în continuare sitexdesign.ro!

Lieval
5 (100%) 7 votes

Lieval J. , Franţa
http://boulangerie-lieval.fr/

Eu vreau să mulţumesc echipei Sitex Design pentru calitatea muncii sale, pentru seriozitatea şi disponibilitatea sa. Nu ezitaţi să demaraţi un proiect cu această echipă. Chiar şi pentru găzduire web. Noi ţinem să mulţumim în mod special domnului inginer Nicu... care este formidabil!

Gautier Gallas
5 (100%) 7 votes

AG-GG-LG, Franţa
http://gautiergallas.com/

Ce pot să spun decât mulţumesc şi felicitări pentru Sitex Design şi mai ales pentru Nicu. Nu numai că suntem mulţumiţi cu modelul achiziţionat, dar mai ales încântaţi de disponibilitatea şi profesionalismul de care Nicu a dat dovadă. Abilităţile sale au fost la dispoziţia noastră, chiar dacă problemele nu erau legate de template-ul cumpărat. De asemenea, nu ia în considerare timpul sau, fiind disponibil la orice ora din zi. Tehnicieni că el putem spune că sunt foarte rari în zilele noastre. Sitex Design este deja acum parte a platformei noastre tehnice pentru viitoarele achiziţii.

CIP Guadaloupe
5 (100%) 7 votes

Smati BEGHOURA, Guadeloupe
http://www.cip-guadeloupe.com/

Într-adevăr profesionist, de a lungul timpului am dat doar de persoane care trăgeau doar pielea de pe tine iar în rest nu prea aveau habar. Domnul Nicu m-a ajutat mereu rapid la orice problemă. Sunt foarte mulţumit. Profesionist 100%, recomand cu plăcere!

Esente de lux
5 (100%) 9 votes

Dumitru Burduhos, România
http://esentedelux.ro/

Calitatea serviciilor furnizate de Sitex Design este cu adevărat impresionantă. Chiar înainte de Crăciun, eu am cumpărat un template Joomla şi mi-am dat seama că nu ştiu multe despre această platformă. Am apelat apoi la serviciul de instalare şi chiar în aceeaşi zi site-ul era online. Nicu a răspuns la toate întrebările mele cu aceeaşi rapiditate. Acum eu pot să mă concentrez asupra conţinutului site-ului fără să am grija problemelor tehnice. Acest suport tehnic este cu adevărat preţios şi asta datorită competenţei profesionale a lui Nicu Barbu. Site-ul meu este acum public şi am deja retur-uri pozitive. Eu recomand cu adevărat acest site tuturor persoanelor care doresc să obţină o prezenţă pe internet.

NomadeBerbere
5 (100%) 7 votes

Brigitte D., Elveţia
http://www.nomadeberbere.com/

După o experienţă foarte neplăcută cu o firma ce dezvoltă site-uri web şi magazine on-line, am intrat în posesia unui webshop ce nu funcţiona în parametri. Am solicitat "colaboratorilor" care au creat site-ul, să ne remedieze neajunsurile semnalate. Am avut neplăcuta surpriză să constatăm că după ce şi-au încasat banii, nu au mai răspuns solicitărilor noastre, fie ele telefonice sau prin e-mail. Am căutat o soluţie de remediere a problemelor semnalate la diverse alte companii, care ne-au oferit soluţii la preţuri mult peste posibilităţile unei companii "start-up". Într-un final, am reuşit să luăm legătură cu dl. Nicu Barbu de la Sitex Design, care, pentru o sumă modică, ne-a modificat site-ul în mod radical, într-un timp record. Am constatat că există şi companii care îşi respectă clienţii în termeni de durata a execuţiei comenzii, nu doar firme care amână la nesfârşit finalizarea unui proiect. Deşi nu ne-am cunoscut în mod direct cu dl. Barbu, am întâlnit un om pasionat de meseria sa, şi dedicat creării unei afaceri în care clientul să fie întotdeauna mulţumit. Recomandăm Sitex Design ca un partener foarte serios, profesionist, care îşi ajută cu sfaturi extrem de utile clienţii, a căror cunoşţinte în domeniu se limitează la stadiul de simplu utilizator. Considerăm că Sitex Design reprezintă o soluţie viabilă pentru orice companie şi/sau persoană fizică care este interesată să înceapă dezvoltarea unei afaceri, inclusiv pe internet. Prin promtitudinea sa, dl. Nicu Barbu se dovedeşte a fi un partener viabil căruia nu vom ezită să îi solicităm expertiza în domeniu pentru proiectele noastre viitoare.

Decorias
5 (100%) 7 votes

Decorias, România
http://www.decorias.ro/

Un mare MULŢUMESC lui Nicu pentru fantastica muncă depusă. Eu primesc cu regularitate complimente pentru aspectul şi funcţionalitatea site-ului nostru MagicGlass, meritul revenind în principal ajutorului dat de Nicu. Cu cunoştinţele sale, sfaturile corecte şi o reactivitate ireproşabilă, servicul clienţi al Sitex Design este cu adevărat impecabil. În plus, munca sa pentru optimizarea şi promovarea site-ului a fost la fel de remarcabilă. Cu preţuri foarte rezonabile şi un rezultat atât de performant, eu nu pot decât să recomand 100% site-ul Sitex Design!

MagicGlass
5 (100%) 7 votes

Samphy S., Franţa
http://www.magicglass.fr

Vreau să îi mulţumesc lui Nicu pentru ajutorul preţios. Eu am cumpărat o temă Flash CMS şi fiind începător în momentul instalării m-am confruntat cu probleme pe care nu am ştiut cu să le rezolv singur. Am făcut apel la serviciul de asistenţă tehnică şi în mai puţin de 5 minute (!!!) am primit un răspuns la toate întrebările, foarte precis, este remarcabilă o asemenea rapiditate şi eficacitate şi nu mai vorbesc de răbdare, asta ţin să subliniez! Nicu a preluat site-ul meu şi s-a ocupat de el ca un profesionist. El s-a ocupat de absolut tot cu răbdarea cu care este înzestrat şi îi mulţumesc pentru asta. Modul în care Nicu a rezolvat problema m-a surprins şi îi sunt recunoscător, efectiv în câteva zile de când stau de vorba cu el simt că am un prieten la celălat capăt al tastaturii. Am rămas la fel de surprins când mi-a spus că îl pot sună pe telefon că nu îl deranjez (şi bineînţeles că am făcut-o)! Cu multă răbdare mi-a dat informaţiile necesare pe care voiam să le aflu şi binenţeles necondiţionat de timp. Mai rar găsim oameni ca el în România. Mulţumesc Nicu cu toată sinceritatea. Şi rămâi aşa în continuare pentru că avem nevoie de un om ca tine, capabil, răbdător şi profesionist. Acum totul funcţionează perfect. Este cu adevărat excepţional să întîlneşti o asemenea viteză de reacţie şi eficacitate. Eu recomand tuturor acest site!!! Încă o dată îţi mulţumesc!

Fotoaky
5 (100%) 7 votes

Cristian Acatrinei, România
http://www.fotoaky.ro

Am început colaborarea cu Sitex Design din întâmplare, căutând o soluție profesionistă la o problemă delicată, înlocuirea site-ului pe care îl deținem în regim de urgență. Mulți fie ne-au refuzat, justificându-se prin faptul că este imposibil de realizat un astfel de proiect într-un timp atât de scurt, fie ne-au perceput onorarii absurde. Domnul Barbu însă a îmbrățișat cerința noastră și ne-a asigurat că totul va fi perfect. Sincer, așa a fost la final, însă ce ne-a impresionat a fost profesionalismul dânsului, capacitatea de muncă, respectarea termenelor, soluțiile oferite si, evident, rezultatul final. Ne-a întrecut cu mult așteptările, și nu doar că nu regretăm ca am ales oferta Sitex Design, ci mai mult, ne felicităm pentru alegere. Nu ai de făcut mare lucru, alegi un template, plătești o sumă extrem de rezonabilă și totul se dezvoltă în doar câteva zile sub ochii tăi fără să îți vină să crezi. Domnul Barbu este un profesionist desăvârșit! Recomandăm cu toată încrederea și plăcerea Sitex Design. Suntem extrem de mulțumiți!

Cheferetv
5 (100%) 7 votes

Călin R., România
http://cheferetv.net/