Vă punem la dispoziție următoarele metode de plată:

Plata online – PlatiOnline.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului dumneavoastră nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și incriptate. Pentru moment, sistemul PlatiOnline.ro acceptă pentru efectuarea tranzacțiilor doar cardurile emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron, atât carduri de credit, cât și de debit. Pentru efectuarea plății veți introduce numărul cardului dumneavoastră, data expirării și codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscripționate pe banda de pe verso ce conține și semnătura dumneavoastră). Această metodă de plată permite tranzacții în RON.

Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor ca WEBMASTER BARBU SRL.

După plasarea comenzii, mai puteți anula comanda în timp de 24 de ore, trimițându-ne un mesaj la adresa office@sitexdesign.ro. Pentru tranzacțiile anulate prin card, banca emitenta a cardului este responsabila pentru deblocarea sumei după primirea confirmării de la Plationline. În mod normal, procedura durează 2-5 zile lucrătoare, dar intervalul poate fi mai mare, în funcție de bancă.

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar cu ordin de plată se efectuează integral la finalizarea comenzii. În emailul de confirmare al comenzii, veți primi toate datele necesare pentru efectuarea plății cu OP.