Despre noi

De ce noi?

about_img
Dezvoltăm site-uri web care îmbină funcţionalitatea cu estetica: uşor de navigat şi care oferă o experienţă deosebită utilizatorilor. Combinând design-ul cu programarea, realizăm cele mai bune şi mai eficiente aplicaţii internet/intranet, dând posibilitatea afacerilor să-şi mărească avantajele în competiţiile cu alte firme.
Suntem plini de solicitudine, ascultăm şi venim cu soluţii. Suntem partenerii clienţilor noştri în proiectele încredinţate nouă pentru a fi puse în aplicare şi ne integrăm imediat în cerinţele afacerii dumneavoastră pentru a scoate la suprafaţă cele mai bune soluţii problemelor supuse atenţiei.

Istoric

1999 -
Se înfiinţează Sitex S.R.L. cu sediul social în Iaşi, România.
2000 -
În cadrul societății lucrează deja 12 programatori și 2 designeri web. Sunt lansate primele site-uri realizate de Sitex Design.
2001 -
Sunt lansate 3 platforme intranet dedicate societăţilor care lucrează confecţii textile în sistem lohn, service-urilor auto şi magazinelor de piese auto. Menţionăm că aceste platforme sunt încă folosite de către clienţii noştri (asta dovedind o proiectare excelenţă ce a asigurat flexibilitatea platformei conform multiplelor modificări legislative).
2002 -
Se începe colaborarea cu Agentia Web Image Factory din Chicago, Societatea Papamedia din India și S3G, împreună cu care au fost lansate peste 100 de site-uri web (unele dintre ele fiind extrem de complexe).
2006 -
Sitex Design este acceptată în sistemul Elance prin intermediul căruia a lansat multiple site-uri web obţinând calificativul maxim.
2009 -
Sitex Design este acceptată ca afiliat al Template Monster UŞA şi începe să ofere şi site-uri realizate pe bază de template-uri web.
2011 -
Se deschide biroul din Bordeaux (Franţa) şi creşte foarte mult numărul clienţilor francofoni.

Outsourcing

Despre externalizarea serviciilor web

Prin externalizarea serviciilor web, companiile se pot focaliza pe activitatile în care sunt specializate și care au o importanță majoră în funcționarea lor. Outsourcing-ul este o metodă de eficientizare a anumitor procese, alocând resurse financiare și umane în alte activități mai importante.

Iată câteva din beneficiile outsourcing-ului:

  • Costuri reduse de exploatare
  • Se îmbunătățește focusul companiei
  • Se câșigă acces la capabilități world class
  • Resurse interne disponibile pentru alte scopuri
  • Funcții de business non-critice
  • Împărțirea riscurilor
  • Îmbunătățirea producției și eliminarea întârzierilor
  • Scalabilitate
  • Beneficii adiționale
detalii despre outsourcing

De ce România?

Pe măsură ce noul model de afaceri caracteristic economiei globale se extinde, tot mai multe companii din întreaga lume sunt forţate să caute în afara graniţelor proprii resurse umane de înaltă calificare, motiv pentru care majoritatea companiilor IT puternice din Occident şi-au focalizat atenţia asupra companiilor specializate în producţia şi dezvoltarea de software din Europa de Est, în căutarea unui echilibru ideal între servicii de programare de înaltă calitate şi soluţii eficiente din perspectiva costurilor. Marile companii de IT îşi transferă offshore o parte din operaţiunile de dezvoltare de software, vizând în acest sens oferta companiilor est-europene de outsourcing. Departe de a fi doar o simplă „modă” a momentului, migrarea către modelul „offshore programming” deschide noi oportunităţi pentru corporaţiile IT, aflate sub presiunea constantă a necesităţii reducerii costurilor de producţie, care permite, la rândul ei, scăderea preţului final al produsului software, ceea ce atrage implicit o mai bună plasare pe piaţă a companiei. Din acest punct de vedere, outsourcing-ul poate fi o armă foarte eficientă în lupta cu competiţia.

Citeşte mai departe
Despre noi
5 (100%) 20 votes