Nu aveţi încă un site?

Aveţi un site dar doriţi să arate mai bine sau să îl dezvoltaţi? Noi vă oferim soluţia!

Atu-ul nostru este capacitatea de a oferi cel mai cuprinzător set de servicii de reprezentare pe web, la cele mai înalte standarde de calitate. Cu toate acestea, soluţiile noastre sunt abordabile ca preţ nu numai pentru firmele mari, ci şi pentru IMM sau chiar pentru persoanele fizice.
site web exceptional

Creăm site-uri web cu adevărat excepţionale care se remarcă dintre mii de pagini anoste, fiindcă folosim cele mai noi tehnologii pentru construirea paginilor. Site-urile noastre îi vor provoca pe vizitatori, le vor oferi o experienţă nouă care le va trezi interesul printr-un conţinut grafic bogat, animaţii, sunete şi elemente interactive.

Oferim de asemenea soluţii complete pentru comerţul electronic, dar şi pentru promovarea afacerilor:

  • website de prezentare companie (şi website-uri personale)
  • website de prezentare produse şi servicii (şi cataloage de produse)
  • website tip magazin online (magazin virtual)
  • portaluri web şi alte aplicaţii web dedicate
  • realizare website-uri având management de conţinut (CMS)
  • implementare module web interactive şi reţele sociale (forum, blog etc).

Compatibilitate cu toate browserele

Site-urile realizate de noi sunt compatibile cu toate browserele şi cu toate sistemele de operare astfel că puteţi fi siguri că orice vizitator va putea naviga pe site-ul dumneavoastră indiferent de configuraţia calculatorului sau.

Avem peste 19 ani de experienţă în crearea site-urilor web. Lăsaţi-ne să vă ajutăm să deveniţi posesorul unei prezențe web, frumoasă şi eficientă deopotrivă! Cereţi acum o cotație de preţ pentru proiectul dumneavoastră.

Doriţi să vă asiguraţi că alegerea dumneavoastră în privinţa echipei ce va dezvoltă proiectul dumneavoastră web este optimă? Vizitaţi acum Portofoliul nostru de proiecte web.