Referinţe de la clienții noștri

Un mare mulţumesc !

Un mare mulţumesc ! 1

Eu sunt consultant în comunicare şi uneori sunt obligat să instalez pentru clienţii mei site-uri realizate în Joomla, WordPress, PrestaShop sau alte platforme astfel încît clienţii mei să poată lucra independent la actualizarea site-urilor lor. Am descoperit SiteXdesign, am cumpărat un template şi nu am reuşit decît o instalare parţială (erau noţiuni noi pentru mine) aşa că am apelat la suportul tehnic. Vreau să mulţumesc pe această cale lui Nicu Barbu pentru viteza sa de reacţie şi pentru răbdarea de care a dat dovadă. În cîteva ore de la trimiterea cererii de asistenţă tehnică, el a rezolvat toate problemele site-ului meu. Un mare mulţumesc, în aceste vremuri în care serviciile post-vânzare nu prea mai există, m-ai surprins plăcut şi am dorit mult să-ţi scriu acest testimonial.

Thierry C

Noi recomandăm călduros serviciile lor!

Noi recomandăm călduros serviciile lor! 3

Întreaga agenţie L’agence Web este extrem de satisfăcută de serviciile propuse de SiteXdesign, atât din punct de vedere calitativ cât şi din punct de vedere al eficacităţii. Şeful lor de proiect este mereu disponibil şi a răspuns mereu la orice problema ivită. Noi recomandăm călduros serviciile lor!

Jonathan H.

Profesioniști 100%, recomand cu plăcere!

Profesioniști 100%, recomand cu plăcere! 5

Într-adevăr profesionist, de a lungul timpului am dat doar de persoane care trăgeau doar pielea de pe tine iar în rest nu prea aveau habar. SiteXdesign m-a ajutat mereu rapid la orice problemă. Sunt foarte mulţumit. Profesioniști 100%, recomand cu plăcere!

Dumitru B.

Vă mulţumesc foarte mult!

Vă mulţumesc foarte mult! 7

Tocmai am terminat primul meu site Joomla şi niciodată nu aş fi reuşit singură! La fiecare etapă mică sau mare am întâmpinat greutăţi, SiteXdesign m-a ajutat foarte repede şi într-un mod foarte agreabil. Mereu cu entuziasm şi simpatie. Ei nu au încercat doar să rezolve problemele mele dar şi-au făcut timp pentru a-mi explică funcţionalităţile pe care nu ştiam să le folosesc. Ei au o foarte bună experienţă şi îi recomand. Nu ezitaţi să cumpăraţi pachete complete, site-ul dvs. va fi online în cîteva ore! Vă mulţumesc foarte mult!

Marion D.