Branding

Brandul este definit ca fiind un nume, simbol sau design sau o combinaţie a acestora, menite să identifice produsele şi serviciile unui vânzător sau grup de vânzători. Orice proiect de design porneşte cu branding-ul. Branding-ul eficient şi un logo potrivit al companiei vă ajută să construiţi loialitatea mărcii între dumneavoastră şi clienţii dumneavoastră. Un logo de succes trebuie să exprime clar mesajul dorit, să stabilească şi să reafirme credibilitatea dvs., să vă conectaţi la nivel emoţional cu clienţii existenţi şi potenţiali şi să-i motivaţi să cumpere. Indiferent dacă începeţi o nouă afacere sau căutaţi să vă reîmprospătați identitatea existentă, este extrem de important să dobândiţi buna poziţionare a brandului.

Identitate vizuală

identitate corporativaIdentitatea vizuală este principalul element care defineşte imaginea unei companii. Identitatea unei companii ar trebui să fie cât se poate de originală, reprezentativă, vizibilă şi memorabilă deoarece reprezintă un mijloc de comunicare cu piaţa – prin intermediul tuturor părţilor componente (logo, carte vizită, plic personalizat, mapă de prezentare etc). Fiecare dintre aceste elemente îl ajută pe consumator să identifice uşor un produs sau o companie, îi oferă un avantaj în raport cu celelalte de pe piaţă, contribuind la succesul unei companii.

Realizarea unei identităţi vizuale trebuie tratată cu foarte mare seriozitate, în caz contrar aceasta nu se va mai distinge de celelalte mărci şi nu va mai avea acelaşi impact în promovare.

În cazul unui produs, identitatea grafică se compune în primul rând din ambalajul produsului şi din elementele de promovare aferente (postere, standere, alte elemente de marketing). În funcţie de strategia de branding, elemente grafice vor fi folosite şi în imaginea companiei ce dezvoltă produsul.
Serviciile noastre de branding şi identitate acoperă atât creearea unui nou brand, optimizarea unuia existent sau procese complete de rebranding. Rezultatul acestor procese constă în realizarea de:
[check_list]

  • logo (vectorial, scalabil la orice dimensiune)
  • paleta recomandată de culori
  • font(uri) pentru diverse elemente
  • manual de identitate
  • carți de vizită
  • modele de documente personalizate
  • semnaturi e-mail
  • grafică auto

[/check_list]