Site prezentare

Site de prezentare

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

3.200 lei3.600 lei

Site-ul de prezentare propus de noi este o soluţie simplă care vă permite să comunicaţi pe internet, să dezvoltaţi afacerea dumneavoastră, să creşteţi numărul de clienţi şi deci cifra de afaceri.

Asigurăm garanție 12 luni pentru orice erori de programare!
Asigurăm întreținere gratuită timp de 6 luni (update tema, platformă și module) de la lansarea proiectului. După această perioada, se poate opta pentru întreținere conform ofertei prezentate la adresa https://sitexdesign.ro/site-web/servicii-wordpress/intretinere-site/

Golește

Descriere

Acest pachet include preţul unui template WordPress sau Joomla la alegere!

Timp de realizare: 5 zile

Timpul de realizare este exprimat în zile lucrătoare şi se măsoară din momentul confirmării plăţii şi al recepţiei materialelor necesare (texte, imagini, structură etc.).

SITE PENTRU PREZENTARE DE COMPANIE SAU PRODUSE

Asiguraţi-vă prezenţa pe internet printr-un site de prezentare, prima etapă a comunicării pe internet!

O SOLUŢIE SIMPLĂ ŞI EFICIENTĂ

Nu aveţi nevoie să prezentaţi pe internet un număr impresionant de pagini, cu funcţionalităţi complexe şi nici nu vă este necesar încă un magazin online?
În acest caz vă este suficient un site de prezentare.
Un site care să prezinte pe internet activitatea dumneavoastră astfel încât să puteţi fi uşor contactat de potenţialii parteneri.
În acest caz, nu aveţi nevoie de un site complex, cu multiple funcţionalităţi şi nici de un sistem complicat pentru a administra site-ul dumneavoastră.
Site-ul de prezentare propus de noi este o soluţie simplă care vă permite să comunicaţi pe internet, să dezvoltaţi afacerea dumneavoastră, să creşteţi numărul de clienţi şi deci cifra de afaceri.

Garanție și întreținere

Asigurăm garanție 12 luni pentru erori de programare
Asigurăm întreținere (update tema, platformă și module) gratuită timp de 6 luni de la lansarea proiectului. După această perioada, se poate opta pentru întreținere conform ofertei prezentate la adresa https://sitexdesign.ro/site-web/servicii-wordpress/intretinere-site/

Puteţi alege numele de domeniu pentru site-ul dumneavoastră. Alegeţi între extensiile disponibile: .ro .com .org .net .eu .biz .fr .be .lu .ch . Costul numelui de domeniu pentru primul an este inclus în preţul acestui pachet. Numele de domenii se rezervă anual și deci vor trebui să fie reînnoite în fiecare an (pentru anii următori costul fiind de aproximativ 12 eur/an). Se poate opta pentru plata în avans pentru maxim 8 ani.
Găzduirea se va face pe un server web profesional aflat într-un DataCenter din Roubaix (Franţa) sau București (România), la alegerea dumneavoastră. În preţul acestui pachet, noi vă oferim un spaţiu de stocare de 2 Go, modul de administrare cPanel, propriile căsuţe de email (cu numele dorite de dumneavoastră), baze de date MySQL, subdomenii, conturi FTP... Acest serviciu este inclus în preţul pachetului pentru primul an (pentru anii următori se va plăti pentru găzduire aproximativ 300 lei/an).
Site-ul se va construi pe baza unui template pentru platforma WordPress. Puteţi alege oricare dintre modelele WordPress prezentate pe site-urile partenere: https://modeledesite.ro/wordpress si https://themeforest.net/category/wordpress. Noi vom adapta conţinutul modelului ales (înlocuire texte şi imagini) pentru a construi un site adaptat specificului dumneavoastră. Serviciul de personalizare template este inclus în preţul acestui pachet în limita a 10 pagini. Pentru paginile suplimentare (peste cele 10 incluse în pachet) se va plăti un supliment de 50 lei pe pagină. Preţul template-ului este inclus în preţul pachetului „Site de prezentare”.

Modificarea schemei de culori

Noi vom schimbă culorile template-ului ales pentru a obţine paleta de culori dorită de dumneavoastră.

Traducere în limba română

Noi vom traduce în limba română atât template-ul cât şi modulul de administrare al acestuia.

Fotografii profesionale

Asigurăm licența de utilizare pentru maxim 10 fotografii profesionale alese de către dumneavoastra de pe site-ul partener https://depositphotos.com .
Aceste imagini vor fi folosite în realizarea conținutului personalizat (slidere, bannere, articole,...).

 

Întregul conţinut al site-ului va fi administrabil prin sistemul de management al platformei WordPress şi a pluginurilor temei alese. Veţi putea ca ulterior să schimbaţi singur texte şi imagini fără să aveţi nevoie de cunoştinţe în domeniul programării web.
Cu acest serviciu noi vom deschide conturi pentru afacerea dumneavoastră pe principalele reţele de socializare (Facebook, Google Plus şi Twitter). Aceste conturi vor fi conectate cu site-ul dumneavoastră. Conturile pe reţelele de socializare vă ajută în creşterea numărului de vizitatori pe site.

Optimizarea pentru motoare de căutare (SEO)

Cu acest serviciu (indispensabil pentru ca un site să devină vizibil pe internet), noi vom adaugă taguri ALT (bazate pe cuvinte cheie) pe toate imaginile din site, taguri TITLE pe toate link-urile din site, vom seta tagurile title și descriere pe fiecare pagini (astfel încât acestea să fie acceptat si indexate de motoarele de căutare), vom construi un fişier de tip sitemap pentru a facilita explorarea site-ului de către motoarele de căutare, vom înscrie site-ul în Google Analytics, Google Search Console şi Bing Webmaster Tools (Yahoo). Se asigură optimizarea semantică a titlurilor H1 și H2 pentru maxim 10 pagini. La cerere, se poate opta pentru servicii SEO la nivel mai avansat prin alegerea pachetului mediu sau avansat din cadrul produsului prezentat la adresa https://sitexdesign.ro/site-web/servicii-wordpress/servicii-seo-on-site

Site de prezentare
5 (100%) 60 votes

Informații suplimentare

Tip pachet web

Pachet complet, Fara gazduire, Fara nume de domeniu, Fara nume de domeniu si fara gazduire

1 recenzie pentru Site de prezentare

5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Calin R

    Am început colaborarea cu Sitex Design din întâmplare, căutând o soluție profesionistă la o problemă delicată, înlocuirea site-ului pe care îl deținem în regim de urgență. Mulți fie ne-au refuzat, justificându-se prin faptul că este imposibil de realizat un astfel de proiect într-un timp atât de scurt, fie ne-au perceput onorarii absurde. Sitex Design însă a îmbrățișat cerința noastră și ne-a asigurat că totul va fi perfect. Sincer, așa a fost la final, însă ce ne-a impresionat a fost profesionalismul, capacitatea de muncă, respectarea termenelor, soluțiile oferite si, evident, rezultatul final. Ne-a întrecut cu mult așteptările, și nu doar că nu regretăm ca am ales oferta Sitex Design, ci mai mult, ne felicităm pentru alegere. Nu ai de făcut mare lucru, alegi un template, plătești o sumă extrem de rezonabilă și totul se dezvoltă în doar câteva zile sub ochii tăi fără să îți vină să crezi. Sunt profesionisti desăvârșiti! Recomandăm cu toată încrederea și plăcerea Sitex Design. Suntem extrem de mulțumiți!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *