Site prezentare
Site de prezentare cabinet stomatologic
Site de prezentare si magaziin online
Site vtirina - Imobiliare Catalin
Site de prezentare expertiza financiara
Site de prezentare firma de constructii
LadyBug & Friends - Daycare and Preschool in Chicago
Site de prezentare

Site de prezentare

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

2.200 lei2.600 lei

Site-ul de prezentare propus de noi este o soluţie simplă care vă permite să comunicaţi pe internet, să dezvoltaţi afacerea dumneavoastră, să creşteţi numărul de clienţi şi deci cifra de afaceri.

Asigurăm garanție 12 luni pentru orice erori de programare!
Asigurăm întreținere gratuită timp de 6 luni (update tema, platformă și module) de la lansarea proiectului. După această perioada, se poate opta pentru întreținere conform ofertei prezentate la adresa https://sitexdesign.ro/site-web/servicii-wordpress/intretinere-site/

Golește

Descriere

Acest pachet include preţul unui template WordPress sau Joomla la alegere!

Timp de realizare: 5 zile

Timpul de realizare este exprimat în zile lucrătoare şi se măsoară din momentul confirmării plăţii şi al recepţiei materialelor necesare (texte, imagini, structură etc.).

SITE PENTRU PREZENTARE DE COMPANIE SAU PRODUSE

Asiguraţi-vă prezenţa pe internet printr-un site de prezentare, prima etapă a comunicării pe internet!

O SOLUŢIE SIMPLĂ ŞI EFICIENTĂ

Nu aveţi nevoie să prezentaţi pe internet un număr impresionant de pagini, cu funcţionalităţi complexe şi nici nu vă este necesar încă un magazin online?
În acest caz vă este suficient un site de prezentare.
Un site care să prezinte pe internet activitatea dumneavoastră astfel încât să puteţi fi uşor contactat de potenţialii parteneri.
În acest caz, nu aveţi nevoie de un site complex, cu multiple funcţionalităţi şi nici de un sistem complicat pentru a administra site-ul dumneavoastră.
Site-ul de prezentare propus de noi este o soluţie simplă care vă permite să comunicaţi pe internet, să dezvoltaţi afacerea dumneavoastră, să creşteţi numărul de clienţi şi deci cifra de afaceri.

Garanție și întreținere

Asigurăm garanție 12 luni pentru erori de programare
Asigurăm întreținere (update tema, platformă și module) gratuită timp de 6 luni de la lansarea proiectului. După această perioada, se poate opta pentru întreținere conform ofertei prezentate la adresa https://sitexdesign.ro/site-web/servicii-wordpress/intretinere-site/

Puteţi alege numele de domeniu pentru site-ul dumneavoastră. Alegeţi între extensiile disponibile: .ro .com .org .net .eu .biz .fr .be .lu .ch . Costul numelui de domeniu este inclus în preţul acestui pachet. Numele de domenii cu extensia .ro se cumpără pe viaţă, celelalte extensii trebuiesc plătite în fiecare an (pentru anii următori costul este de aproximativ 12 eur/an)
Găzduirea se va face pe un server web profesional aflat într-un DataCenter din Franţa. În preţul acestui pachet, noi vă oferim un spaţiu de stocare de 2 Go şi un trafic lunar maxim de 100 Go, modul de administrare cPanel, propriile căsuţe de email (cu numele dorite de dumneavoastră), baze de date MySQL, subdomenii, conturi FTP... Acest serviciu este inclus în preţul pachetului pentru primul an (pentru anii următori se va plăti pentru găzduire aproximativ 60 eur/an)
Site-ul se va construi pe baza unui template pentru platforma Joomla sau WordPress. Puteţi alege oricare dintre modelele WordPress sau Joomla. Noi vom adapta conţinutul modelului ales (înlocuire texte şi imagini) pentru a construi un site adaptat specificului dumneavoastră. Serviciul de personalizare template este inclus în preţul acestui pachet în limita a 10 pagini. Pentru paginile suplimentare (peste cele 10 incluse în pachet) se va plăti un supliment de 50 lei pe pagină. Preţul template-ului este inclus în preţul pachetului „Site de prezentare”.

Modificarea schemei de culori

Noi vom schimbă culorile template-ului ales pentru a obţine paleta de culori dorită de dumneavoastră.

Traducere în limba română

Noi vom traduce în limba română atât template-ul cât şi modulul de administrare al acestuia.

Întregul conţinut al site-ului va fi administrabil prin sistemul de management al platformelor Joomla sau WordPress. Veţi putea ca ulterior să schimbaţi singur texte şi imagini fără să aveţi nevoie de cunoştinţe în domeniul programării web.
Cu acest serviciu noi vom deschide conturi pentru afacerea dumneavoastră pe principalele reţele de socializare (Facebook, Google Plus şi Twitter). Aceste conturi vor fi conectate cu site-ul dumneavoastră. Conturile pe reţelele de socializare vă ajută în creşterea numărului de vizitatori pe site.

Optimizarea pentru motoare de căutare (SEO)

Cu acest serviciu (indispensabil pentru ca un site să devină vizibil pe internet), noi vom adaugă taguri ALT (bazate pe cuvinte cheie) pe toate imaginile din site, vom seta titlul fiecărei pagini (astfel încât acesta să fie acceptat de motoarele de căutare), vom seta tagurile descriere şi cuvinte cheie, vom construi un fişier de tip sitemap pentru a facilita explorarea site-ului de către motoarele de căutare, vom înscrie site-ul în Google şi Bing (Yahoo).

Site de prezentare
5 (100%) 58 votes

Informații suplimentare

Tip pachet web

Pachet complet, Fara gazduire, Fara nume de domeniu, Fara nume de domeniu si fara gazduire

1 recenzie pentru Site de prezentare

5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Calin R

    Am început colaborarea cu Sitex Design din întâmplare, căutând o soluție profesionistă la o problemă delicată, înlocuirea site-ului pe care îl deținem în regim de urgență. Mulți fie ne-au refuzat, justificându-se prin faptul că este imposibil de realizat un astfel de proiect într-un timp atât de scurt, fie ne-au perceput onorarii absurde. Sitex Design însă a îmbrățișat cerința noastră și ne-a asigurat că totul va fi perfect. Sincer, așa a fost la final, însă ce ne-a impresionat a fost profesionalismul, capacitatea de muncă, respectarea termenelor, soluțiile oferite si, evident, rezultatul final. Ne-a întrecut cu mult așteptările, și nu doar că nu regretăm ca am ales oferta Sitex Design, ci mai mult, ne felicităm pentru alegere. Nu ai de făcut mare lucru, alegi un template, plătești o sumă extrem de rezonabilă și totul se dezvoltă în doar câteva zile sub ochii tăi fără să îți vină să crezi. Sunt profesionisti desăvârșiti! Recomandăm cu toată încrederea și plăcerea Sitex Design. Suntem extrem de mulțumiți!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *