Magazin online

14.400 lei TVA inclus

Începeţi chiar de astăzi să vindeţi pe internet produsele şi serviciile dumneavoastră folosind pachetul „Magazin online”. Nu aveţi nevoie de cunoştinţe tehnice!

Asigurăm garanție 12 luni pentru orice erori de programare!
Asigurăm întreținere gratuită timp de 12 luni (update tema, platformă și module) de la lansarea proiectului. După această perioada, se poate opta pentru întreținere conform ofertei prezentate la adresa https://sitexdesign.ro/site-web/servicii-wordpress/intretinere-site/

Descriere

Acest pachet include preţul unui template profesional Woocommerce sau prestashop la alegere!
Template-urile pot fi alese de pe site-urile partenere https://modeledesite.ro  sau https://themeforest.net

Timp de realizare: 10 zile

Timpul de realizare este exprimat în zile lucrătoare şi se măsoară din momentul confirmării plăţii şi al recepţiei materialelor necesare (texte, imagini, structură etc.)

SITE PENTRU VÂNZĂRI PE INTERNET

Începeţi chiar de astăzi să vindeţi pe internet produsele şi serviciile dumneavoastră folosind pachetul „Magazin online”. Acest pachet este fără abonament şi nici un comision nu va fi reţinut din vânzările realizate.

CREŞTEŢI VÂNZĂRILE ŞI ATRAGEŢI MAI MULŢI CLIENŢI CU AJUTORUL MAGAZINULUI ONLINE UŞOR DE ADMINISTRAT

Nu aveţi nevoie de cunoştinţe de programare. Noi ne vom ocupa de toată partea tehnică.
O soluţie simplă şi eficientă pentru a oferi produsele şi serviciile dumneavoastră pe internet. Această soluţie este ideală atât pentru societăţi comerciale cât şi pentru particulari.
100% fără abonament, magazinul vă aparţine pe viaţă!

Garanție și întreținere

Asigurăm garanție 12 luni pentru erori de programare.
Asigurăm întreținere (update tema, platformă și module) gratuită timp de 12 luni de la lansarea proiectului. După această perioada, se poate opta pentru întreținere conform ofertei prezentate la adresa https://sitexdesign.ro/site-web/servicii-wordpress/intretinere-site/

Nume de domeniu

Puteţi alege numele de domeniu pentru site-ul dumneavoastră. Alegeţi între extensiile disponibile: .ro .com .org .net .eu .biz .fr .be .lu .ch . Costul numelui de domeniu este inclus în preţul acestui pachet. Numele de domenii cu extensia .ro se cumpără pe viaţă, celelalte extensii trebuiesc plătite în fiecare an (pentru anii următori costul va fi de  aproximativ 12 eur/an)

Găzduire web

Găzduirea se va face pe un server web profesional aflat într-un DataCenter din Franţa sau din Romania. În preţul acestui pachet noi vă oferim un spaţiu de stocare de 2 Go şi un trafic lunar maxim de 200 Go, modul de administrare cPanel, propriile căsuţe de email (cu numele dorite de dumneavoastră), baze de date MySQL, subdomenii, conturi FTP… Acest serviciu este inclus în preţul pachetului pentru primul an (pentru anii următori se va plăti pentru găzduire 60 eur/an – preţul poate varia în funcţie de pachetul de găzduire ales)

Personalizare template profesional

Site-ul se va construi pe baza unui template pentru platforma Woocomerce sau Prestashop. Puteţi alege oricare din modelele prezentate pe site-ul nostru dedicat sabloanelor web: https://modeledesite.ro/woocommerce/ sau https://modeledesite.ro/prestashop. Noi vom adapta conţinutul modelului ales (înlocuire texte şi imagini) pentru a construi un site adaptat specificului dumneavoastră. Serviciul de personalizare template este inclus în preţul acestui pachet în limita a 10 pagini şi 10 produse. Pentru paginile suplimentare (peste cele 10 incluse în pachet) se va plăti un tarif suplimentar de 50 lei pe pagină, iar pentru produse suplimentare se va plăti 10 lei pe produs fără combinaţii sau 20 lei pentru produs cu combinaţii (diferite culori, mărimi,….). Preţul template-ului este inclus în preţul pachetului „Site de prezentare”.

Modificarea schemei de culori

Noi vom schimba culorile template-ului ales pentru a obţine paleta de culori dorită de dumneavoastră.

Traducere în limba română

Noi vom traduce în limba română atât template-ul cât şi modulul de administrare al acestuia.

Conţinut administrabil

Întregul conţinut al site-ului va fi administrabil prin sistemul de management al platformelor Woocomerce sau Prestashop. Veţi putea ca ulterior să schimbaţi singur texte şi imagini fără să aveţi nevoie de cunoştinţe în domeniul programării web.

NUMĂR NELIMITAT DE PRODUSE

Produsele pot fi adăugate în magazin prin intermediul modulului de administrare PrestaShop (noi vom adăuga ca exemplu primele 10 produse, restul produselor putând fi adăugate chiar de către dumneavoastră). Dacă doriţi ca noi să adăugăm mai multe produse, se va plăti un tarif suplimentar de 1 eur pe produs adăugat. Site-ul va conţine următoarele elemente: catalog de produse, gestiune de coduri UPC, gestiune de stoc, gestiunea inventarului, număr nelimitat de produse, număr nelimitat de atribute pentru produse (mărimi, culori…), număr nelimitat de fotografii pentru produse, gestiunea producătorilor, gestiunea furnizorilor.

FUNCŢIONALITĂŢI DISPONIBILE PENTRU VIZITATORII SITE-ULUI

Înscriere clienţi, conturi personale, plata în sistem ramburs, plata prin virament bancar, plata prin PayPal, formular de contact, motor de căutare în site, facturi în format PDF, păstrarea coşurilor de cumpărături, newsletter, live chat cu administratorii site-ului. Pe baza unor contracte cu procesatorii de carduri din România, se poate implementa şi plata cu cardul (majoritatea procesatorilor oferă module gratuite).

FUNCŢIONALITĂŢI DISPONIBILE ADMINISTRATORULUI DE SITE

Gestiunea produselor, a comenzilor şi a clienţilor, notificare prin email a stării comenzilor, exportul contactelor pentru newsletter, sistem de gestiune al conţinutului, statistici complete (comenzi, vizite, vizitatori, coşuri de cumpărături…), generarea de cupoane de reducere, livrare automată pentru produsele numerice (fişiere care se pot descarcă).

Reţele de socializare

Cu acest serviciu noi vom deschide conturi pentru afacerea dumneavoastră pe principalele reţele de socializare (Facebook, Google Plus şi Twitter). Aceste conturi vor fi conectate cu site-ul dumneavoastră. Conturile pe reţelele de socializare vă ajută în creşterea numărului de vizitatori pe site.

Optimizarea pentru motoare de căutare (SEO)

Cu acest serviciu (indispensabil pentru ca un site să devină vizibil pe internet), noi vom adaugă taguri ALT (bazate pe cuvinte cheie) pe toate imaginile din site, vom seta titlul fiecărei pagini (astfel încât acesta să fie acceptat de motoarele de căutare), vom seta tagurile descriere şi cuvinte cheie, vom construi un fişier de tip sitemap pentru a facilita explorarea site-ului de către motoarele de căutare, vom înscrie site-ul în Google şi Bing (Yahoo).

OBLIGAŢII LEGISLATIVE CE TREBUIE RESPECTATE DE UN MAGAZIN ONLINE

Înfiinţarea unui magazin online implică o serie de etape preliminare, inclusiv:
– notificarea către Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (este gratuită)
– prezentarea pe prima pagină a magazinului a unui link către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor
– prezentarea pe prima pagină a magazinului a unui link către platforma SOL (Soluţionarea online a litigiilor) a Uniunii Europene.
– verificaţi dacă imaginile folosite sunt libere de drepturi
– pe una din pagini va trebui să specificaţi datele complete de identificare (denumire societate, CIF, Nr. Reg. Com, adresă…)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Magazin online”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top