Magazin online

4.900 lei

Începeţi chiar de astăzi să vindeţi pe internet produsele şi serviciile dumneavoastră folosind pachetul „Magazin online”. Nu aveţi nevoie de cunoştinţe tehnice!

Asigurăm garanție 12 luni pentru orice erori de programare!
Asigurăm întreținere gratuită timp de 12 luni (update tema, platformă și module) de la lansarea proiectului. După această perioada, se poate opta pentru întreținere conform ofertei prezentate la adresa https://sitexdesign.ro/site-web/servicii-wordpress/intretinere-site/

    • 70 lei
    • 300 lei
    • 2000 lei
    • 600 lei

Descriere

Acest pachet include preţul unui template profesional Woocommerce sau prestashop la alegere!
Template-urile pot fi alese de pe site-urile partenere https://modeledesite.ro  sau https://themeforest.net

Timp de realizare: 10 zile

Timpul de realizare este exprimat în zile lucrătoare şi se măsoară din momentul confirmării plăţii şi al recepţiei materialelor necesare (texte, imagini, structură etc.)

SITE PENTRU VÂNZĂRI PE INTERNET

Începeţi chiar de astăzi să vindeţi pe internet produsele şi serviciile dumneavoastră folosind pachetul „Magazin online”. Acest pachet este fără abonament şi nici un comision nu va fi reţinut din vânzările realizate.

CREŞTEŢI VÂNZĂRILE ŞI ATRAGEŢI MAI MULŢI CLIENŢI CU AJUTORUL MAGAZINULUI ONLINE UŞOR DE ADMINISTRAT

Nu aveţi nevoie de cunoştinţe de programare. Noi ne vom ocupa de toată partea tehnică.
O soluţie simplă şi eficientă pentru a oferi produsele şi serviciile dumneavoastră pe internet. Această soluţie este ideală atât pentru societăţi comerciale cât şi pentru particulari.
100% fără abonament, magazinul vă aparţine pe viaţă!

Garanție și întreținere

Asigurăm garanție 12 luni pentru erori de programare.
Asigurăm întreținere (update tema, platformă și module) gratuită timp de 12 luni de la lansarea proiectului. După această perioada, se poate opta pentru întreținere conform ofertei prezentate la adresa https://sitexdesign.ro/site-web/servicii-wordpress/intretinere-site/

Nume de domeniu

Puteţi alege numele de domeniu pentru site-ul dumneavoastră. Alegeţi între extensiile disponibile: .ro .com .org .net .eu .biz .fr .be .lu .ch . Costul numelui de domeniu este inclus în preţul acestui pachet. Numele de domenii cu extensia .ro se cumpără pe viaţă, celelalte extensii trebuiesc plătite în fiecare an (pentru anii următori costul va fi de  aproximativ 12 eur/an)

Găzduire web

Găzduirea se va face pe un server web profesional aflat într-un DataCenter din Franţa sau din Romania. În preţul acestui pachet noi vă oferim un spaţiu de stocare de 2 Go şi un trafic lunar maxim de 200 Go, modul de administrare cPanel, propriile căsuţe de email (cu numele dorite de dumneavoastră), baze de date MySQL, subdomenii, conturi FTP… Acest serviciu este inclus în preţul pachetului pentru primul an (pentru anii următori se va plăti pentru găzduire 60 eur/an – preţul poate varia în funcţie de pachetul de găzduire ales)

Personalizare template profesional

Site-ul se va construi pe baza unui template pentru platforma Woocomerce sau Prestashop. Puteţi alege oricare din modelele prezentate pe site-ul nostru dedicat sabloanelor web: https://modeledesite.ro/woocommerce/ sau https://modeledesite.ro/prestashop. Noi vom adapta conţinutul modelului ales (înlocuire texte şi imagini) pentru a construi un site adaptat specificului dumneavoastră. Serviciul de personalizare template este inclus în preţul acestui pachet în limita a 10 pagini şi 10 produse. Pentru paginile suplimentare (peste cele 10 incluse în pachet) se va plăti un tarif suplimentar de 50 lei pe pagină, iar pentru produse suplimentare se va plăti 10 lei pe produs fără combinaţii sau 20 lei pentru produs cu combinaţii (diferite culori, mărimi,….). Preţul template-ului este inclus în preţul pachetului „Site de prezentare”.

Modificarea schemei de culori

Noi vom schimba culorile template-ului ales pentru a obţine paleta de culori dorită de dumneavoastră.

Traducere în limba română

Noi vom traduce în limba română atât template-ul cât şi modulul de administrare al acestuia.

Conţinut administrabil

În