Nume de domeniu .RO

70 lei700 lei

Descrierea serviciului: Puteţi avea numele de domeniu dorit (www.numedorit.ro) valabil 5 ani! Prelungirea ulterioara se va taxa conform tarifelor percepute de Registrul Roman de domenii (in prezent tariful este de 66 lei pe an). Numele de domeniu este unul din cele mai importante elemente în referenţierea site-ului dumneavoastră pe internet. Un nume de domeniu bine ales este esenţial în ceea ce priveşte comunicarea, marketingul şi vizibilitatea într-o reţea în plină expansiune, unde numărul de site-uri şi de utilizatori este în continuă creştere.

Golește
Cod Produs: Nu se aplică Categorii: , ,

Descriere

Timp de realizare: 1 zi

Timpul de realizare este exprimat în zile lucrătoare şi se măsoară din momentul confirmării plăţii şi al recepţiei şi confirmării disponibilităţii numelui de domeniu dorit.

Metodă de lucru: Managerul de proiect vă va contacta prin email în termen de 24 de ore de la cumpărarea acestui serviciu, pentru a discuta detaliile (consiliere în alegerea numelui de domeniu potrivit, verificarea disponibilităţii numelui dorit...).

Atentie!
La data de 11-08-2017, ICI București a anunțat tranziția la o nouă politică de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile „.ro”.
Ca urmare a consultărilor cu partenerii din data de 18.01.2017, care au avut loc la sediul ICI București și pe baza rezultatelor chestionarului „Consultări privind principiile de reglementare a domeniilor .ro” inițiat de MCSI la data de 27.05.2017, Consiliul de Administrație al ICI-București a aprobat în data de 14.07.2017 introducerea serviciului de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile „.ro”. detalii »

Nume de domeniu .RO
5 (100%) 8 votes

Informații suplimentare

Perioadă

1 an, 2 ani, 3 ani, 4 ani, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8 ani, 9 ani, 10 ani

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nume de domeniu .RO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *