Mentenanţă (întreţinere) site WordPress

1.000 lei5.000 lei

Prin mentenanţă înţelegem acţiunea periodică de întreţinere şi actualizare a conţinutului unui site. Sub aspectul optimizării unui site pentru motoarele de căutare, mentenanţa este aproape obligatorie.
Preţul prezentat reprezintă valoarea serviciului pentru o perioadă de 12 luni.

Descriere

Timp de realizare: 12 luni

Timpul de realizare este exprimat în luni calendaristice şi se măsoară din momentul confirmării plăţii şi al recepţiei datelor de acces la server.

Prin mentenanţă înţelegem acţiunea periodică de întreţinere şi actualizare a conţinutului site-ului. Întreţinerea şi actualizarea conţinutului este necesară. Fie că au intervenit modificări la datele dvs. de contact, fie că doriţi să afişaţi ştirile de interes pentru vizitatorii dvs. imediat ce devin disponibile, mentenanţa este cea care are grijă că publicul dvs. fidel să revină pe site în mod periodic.

Sub aspectul optimizării unui site pentru motoarele de căutare, mentenanţa este aproape obligatorie. Un motor de căutare care observă că o anumită pagină din site este diferită faţă de cea pe care a vizitat-o ultima dată, va înțelege că acea pagină se modifică mai des şi o va vizita din ce în ce mai des. Dacă motoarele de căutare nu sesizează modificări de la o vizită la altă, ele vor înțelege că acele pagini sunt statice şi vor reduce frecvența cu care vor reveni pe respectivul site astfel că o eventuală modificare ulterioară a conținutului va fi indexată mult mai târziu.

Vă sugerăm să alegeţi o formulă de întreţinere site web potrivită nevoilor dumneavoastră:
– Personal – verificarea lunară a bunei funcţionări a site-ului, o ora de intervenţie tehnică în fiecare lună (upgrade module, schimbare texte, imagini), salvare lunară a întregului site.
– Premium – verificarea săptămânală a bunei funcţionări a site-ului, 3 ore de intervenţie tehnică în fiecare lună (upgrade module, schimbare texte, imagini), salvare lunară a întregului site.
– Profesional – verificarea zilnică a bunei funcţionări a site-ului, 8 ore de intervenţie tehnică în fiecare lună (upgrade module, schimbare texte, imagini), salvare lunară a întregului site.

Informații suplimentare

Mentenanţă site

Personal, Premium, Profesional

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mentenanţă (întreţinere) site WordPress”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Go to Top