Curățare imagini nefolosite în Prestashop

1.200 lei TVA inclus

Serviciu recomandat site-urilor care conțin o bibliotecă media de mari dimensiuni (sute sau chiar mii de Mb) și care poate conține multe imagini orfane (nefolosite in site). Prin acest serviciu, vom executa un script care detectează imaginile neutilizate din instalarea Prestashop. Acesta va curăța directorul de încărcări img. Fișierele depistate ca fiind nefolosite vor fi șterse de pe server și astfel site-ul dvs va ocupa mai puțin spațiu. O bibliotecă media mai redusă (curată și care nu conține fișiere inutile) este accesată mai rapid de către site și deci deci viteza acestuia va crește.

Descriere

Prin acest serviciu noi vom detecta imaginile stocate pe server dar nefolosite de site-ul dvs. Analiza parcurge toate produsele și detectează imaginile orfane (imagini stocate pe server dar care nu sunt atribuite niciunui produs). Aceste imagini apar pe server că urmare a instalării demo-urilor de teme, urmare a ștergerii de produse (este cunoscut faptul că ștergerea unui produs din consola de administrate Prestashop NU șterge și imaginile atribuite respectivului produs).
Asigurăm realizarea unei copii de siguranță a tuturor imaginilor, înainte că acestea să fie șterse. O biblioteca media mai redusă (curată și care nu conține fișiere inutile) este accesată mai rapid de către site și deci deci viteză acestuia va crește. Un site curat este mai ușor de salvat iar salvările sale periodice ocupă mai puțin spațiu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curățare imagini nefolosite în Prestashop”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top