Devirusare si securizare site Joomla

500 lei1.000 lei

Servicii de devirusare și securizare pentru site-uri web construite pe baza platformei Joomla. Oferim garanție 3 luni !
Se recomandă ca după devirusare să se opteze pentru un serviciu de mentenanță site, serviciu ce asigură întreținerea site-ului astfel încât acesta să nu mai fie victima atacurilor.

Description

Se recomandă ca după devirusare să se opteze pentru un serviciu de mentenanţă site, serviciu ce asigură întreţinerea site-ului astfel încât acesta să nu mai fie victima atacurilor.

Cele mai frecvente atacuri asupra site-urilor sunt injecţiile în codul sursă a unor scripturi ce conţin linkuri maliţioase, aplicaţii maliţioase etc.
Aceşti viruşi pot corupe fişierele şi baza de date, pot genera pagini de tip phishing (pagini prin care se încearcă furtul de informaţii personale), pot instala scripturi de trimitere spamuri (mesaje email nesolicitate) sau pot adăuga conţinut maliţios (linkuri, imagini, texte). Site-urile vizate sunt, de regulă, site-urile create pe platforme open source gen: WordPress, Joomla, Prestashop etc. În cazul în care nu se intervine rapid în vederea înlăturării acestor viruşi şi securizării site-ului, browserele vor restricţiona accesul la site cu un mesaj de alertă de genul: „Site-ul web pe care urmează să îl accesaţi conţine programe malware!”.
O consecinţă foarte gravă a acestor viruşi este restricţionarea accesului către site din motorul de căutare Google şi ulterior eliminarea site-ului din rezultatele căutărilor.

După ce site-ul a fost devirusat noi solicităm o reevaluare din Google Webmaster în vederea eliminării restricţiei de accesare a site-ului.

Site-ul tău a fost virusat dacă te afli în una din următoarele situaţii:
– întregul site sau anumite pagini interne sunt redirecţionate către un alt site
– antivirusul instalat pe computerul tău emite un avertisment la accesarea site-ului
– conţinutul site-ului a fost înlocuit cu o pagină cu un text gen „Hacked by ….” sau cu o pagină complet albă
– site-ul a devenit extrem de lent fără să fi făcut modificări în conţinutul său
– la accesarea site-ului cu Google Chrome se afişează un mesaj de genul „Acest site poate dăuna computerului dumneavoastră”.

Informations complémentaires

Tip de client

găzduit pe alte servere, găzduit pe servere Sitex Design

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Devirusare si securizare site Joomla”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Go to Top