Nume de domeniu

100 lei700 lei

Descrierea serviciului: Puteţi avea numele de domeniu dorit (www.numedorit.ro) valabil 1 an! Prelungirea ulterioara se va taxa cu suma de 100 lei pe an. Numele de domeniu este unul din cele mai importante elemente în referenţierea site-ului dumneavoastră pe internet. Un nume de domeniu bine ales este esenţial în ceea ce priveşte comunicarea, marketingul şi vizibilitatea într-o reţea în plină expansiune, unde numărul de site-uri şi de utilizatori este în continuă creştere.

Description

Timp de realizare: 1 zi

Timpul de realizare este exprimat în zile lucrătoare şi se măsoară din momentul confirmării plăţii şi al recepţiei şi confirmării disponibilităţii numelui de domeniu dorit.

Metodă de lucru: Managerul de proiect vă va contacta prin email în termen de 24 de ore de la cumpărarea acestui serviciu, pentru a discuta detaliile (consiliere în alegerea numelui de domeniu potrivit, verificarea disponibilităţii numelui dorit…).

Atentie!
La data de 11-08-2017, ICI București a anunțat tranziția la o nouă politică de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile „.ro”.
Ca urmare a consultărilor cu partenerii din data de 18.01.2017, care au avut loc la sediul ICI București și pe baza rezultatelor chestionarului „Consultări privind principiile de reglementare a domeniilor .ro” inițiat de MCSI la data de 27.05.2017, Consiliul de Administrație al ICI-București a aprobat în data de 14.07.2017 introducerea serviciului de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile „.ro”. detalii »

Informations complémentaires

Perioadă

1 an, 10 ani, 2 ani, 3 ani, 4 ani, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8 ani, 9 ani

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Nume de domeniu”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Go to Top