Pachet de trafic web

300 lei700 lei

Cu acest serviciu puteți cumpăra vizite țintite pe țări. Site-ul dumneavoastră va fi afișat simultan cu site-urile inscrise in sistem pentru a oferi spatiu publicitar.

Description

Timp de realizare: 30 zile

Timpul de realizare este exprimat în zile lucrătoare şi se măsoară din momentul confirmării plăţii. Site-ul trebuie preaprobat de către sistemul care intermediază acest trafic web, nu sunt acceptate site-urile pentru adulți!

Google clasează site-urile bazându-se pe conținutul lor, viteza de afișare a paginilor, numărul de vizitatori… Este foarte greu pentru un site nou să obțină o bună clasare încă din primele săptămâni – și asta pentru că numărul de vizitatori este redus la lansare și el va crește în timp relativ îndelungat.

Cu acest serviciu puteți cumpăra vizite țintite pe țări (puțeti alege din ce țară sau țări să provină vizitatorii dumneavoastră). Site-ul dumneavoastră va fi afișat simultan cu vizitarea site-urilor partenere (cele care încasează banii din acest tip de publicitate) timp de minim 5 secunde (site-ul dumneavoastră nu poate fi închis decât după minim 5 secunde). Acest tip de publicitate este cea mai ieftină metodă de a crește traficul și, chiar dacă ea generează un bounce rate mai mare (părăsirea site-ului fără click-uri pe pagini de interior – și asta pentru că este o metodă oarecum forțată de publicitate dar ea este acceptată de motoarele de căutare), are avantajul de a plasa mai bine site-ul în motoare de căutare prin faptul că poate spori mult numărul de vizitatori. Acest pachet vă va aduce numărul de vizitatori cumpărați în termen de aproximativ 30 de zile. Se oferă statistici săptămânale.

Pachete de trafic web:
Personal – 10.000 vizitatori în timp de 30 de zile (aproximativ 330 vizitatori pe zi) = 300 lei
Premium – 20.000 vizitatori în timp de 30 de zile (aproximativ 660 vizitatori pe zi) = 500 lei
Profesional – 30.000 vizitatori în timp de 30 de zile (aproximativ 1.000 vizitatori pe zi) = 700 lei

Informations complémentaires

Pachet trafic web

Personal – 10000 vizitatori, Premium – 20.000 vizitatori, Profesional – 30.000 vizitatori

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Pachet de trafic web”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Go to Top